Înscriere PFPSS

Pentru a adera la Patronatul Furnizorilor Privați de Servicii Sociale și a deveni parte a comunității noastre dedicate îmbunătățirii calității vieții persoanelor vulnerabile, urmați pașii simpli de mai jos pentru a începe procesul de înscriere:

1. Descărcați Cererea de Aderare:Începeți prin a descărca modelul de cerere disponibil în format PDF, pe care îl veți găsi atașat AICI (Click pentru a descărca documentul). Acest document constituie primul pas esențial în procesul de aderare la patronat.

2. Completarea și Semnarea Cererii: Odată descărcat, completați cu atenție toate câmpurile cererii. Asigurați-vă că toate informațiile furnizate sunt corecte și actuale. După completare, nu uitați să semnați cererea, confirmând astfel veridicitatea și acuratețea datelor introduse.

3. Scanarea Documentului Semnat:După ce ați semnat cererea, va fi necesar să o scanați pentru a crea o copie digitală. Asigurați-vă că scanarea este clară și lizibilă, pentru a evita orice întârzieri sau neclarități în procesul de evaluare.

4. Încărcarea Documentelor în Formularul de Înscriere: Accesați formularul de înscriere alăturat și începeți procesul de upload a documentelor necesare. Formularul conține câmpuri pentru introducerea informațiilor de bază, cum ar fi numele, numărul de telefon, subiectul, adresa de email și un mesaj opțional.

5. Adăugarea Documentelor Obligatorii: În cadrul formularului veți găsi 4 butoane dedicate pentru adăugarea fișierelor. Este esențial să încărcați următoarele documente:


– Cererea completată și semnată, pe care ați scanat-o anterior;


– Copia certificatului de înregistrare a organizației dvs., cu mențiunea “conform cu originalul”;

– Actul de identitate al persoanei împuternicite să reprezinte organizația în relația cu patronatul;


– Certificatul constatator actualizat, care să nu fie mai vechi de 30 de zile, în original.

Prin urmarea acestor pași, veți iniția procesul de aderare la Patronatul Furnizorilor Privați de Servicii Sociale. Echipa noastră va evalua apoi documentația și informațiile furnizate și vă va contacta pentru a finaliza procesul de înscriere. Suntem aici pentru a vă sprijini și a vă ghida în acest demers, asigurându-ne că împreună vom contribui la o societate mai incluzivă și mai atentă la nevoile persoanelor vulnerabile.