PETIȚIE ONLINE: SEMNEAZĂ ȘI TU! cLICK aICI!

Alătură-te luptei împotriva nedreptăților și sprijină demnitatea persoanelor vârstnice! Semnează petiția 'STOP ABUZURILOR STATULUI ASUPRA CENTRELOR REZIDENȚIALE DE BĂTRÂNI!' pentru a cere guvernului să revizuiască și să reformeze reglementările care afectează negativ centrele rezidențiale de bătrâni. Fiecare semnătură contează în construirea unui viitor mai bun și mai drept pentru seniorii noștri. Acționează acum!

Patronatul Furnizorilor Privați de Servicii Sociale

"Unitate Pentru Demnitate: împreună susținem bunăstarea vârstnicilor"

Înființarea Patronatului
0
Cazuri Rezolvate
0
Proiecte Active
0
Membri
0

Ce Este Patronatul Furnizorilor Privați De Servicii Sociale

Patronatul Furnizorilor Privați de Servicii Sociale reprezintă o organizație cheie în domeniul serviciilor sociale, care își propune să adune sub același acoperiș toți furnizorii privați de servicii de asistență și îngrijire. Această entitate joacă un rol fundamental în coordonarea, susținerea și reprezentarea intereselor acestor furnizori în fața autorităților și a altor instituții relevante.

Misiunea patronatului este de a asigura un standard înalt de calitate a serviciilor oferite, promovând în același timp inovația și bunele practici în domeniu. Prin intermediul acestui organism, membrii beneficiază de acces la resurse, informații actualizate, programe de formare profesională și sprijin în navigarea peisajului legislativ și regulamentar complex specific acestui sector.

Patronatul funcționează, de asemenea, ca un mediator, facilitând dialogul între furnizori și diversele entități guvernamentale sau non-guvernamentale, pentru a asigura că nevoile și drepturile persoanelor vulnerabile sunt îndeplinite eficient și cu respectul cuvenit. În plus, prin activitățile sale de advocacy, patronatul își propune să contribuie la dezvoltarea politicilor sociale și să influențeze deciziile care afectează sectorul asistenței sociale private.

În esență, Patronatul Furnizorilor Privați de Servicii Sociale este un pilon de sprijin pentru întreaga comunitate a furnizorilor de servicii sociale, un partener de încredere în efortul comun de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor aflate în nevoie și de a promova o societate mai incluzivă și mai empatică.

Documente Utile:

Știri

Actualități și evenimente recente din domeniul asistenței sociale din România

Legislație

Ultimele actualizări legislative referitoare la organizarea asistenței sociale în România

Înscriere

Organizațiile interesate de aderarea la PFPSS pot transmite formularul de înscriere prin poștă, fax sau e-mail.

Contact

Telefon: 0732 009 000
E-mail: office@pfpss.ro
Adresa: București, România

Conducere

Echipa de Conducere

Cicala Katia-Constanta

Președinte

Folea Georgeta-Liliana

Vicepreședinte

Loredana Maghiar

Vicepreședinte

Marinescu Elena-Andra

Director Executiv

Ivan Tania

Director Executiv

Testimoniale

Ce spun
membrii PFPSS

Așteptăm Întrebările Dumneavoastră

Echipa noastră este pregătită să răspundă la întrebările dumneavoastră legate de activitatea și serviciile noastre. Vă încurajăm să folosiți formularul de mai jos pentru a ne trimite orice întrebări sau solicitări. Vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.